עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
חלבון מי הגבינה מהווה מקור מעולה לחומצות אמינו והוא מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו מסועפות
מי גבינה הינם תוצר לוואי של ייצור גבינה.
בתהליך הייצור של אבקת חלבון מי גבינה, מבודדים את החלבון ממי הגבינה בכדי להעלות משמעותית את ריכוזו.
תכולת השומן במי הגבינה נמוכה, בעוד שתכולת החלבון בו גבוהה ביותר.
זמינותו הביולוגית של חלבון מי הגבינה נחשבת לגבוהה ביותר.
חלבון מי הגבינה מהווה מקור מעולה לחומצות אמינו והוא מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו מסועפות- (BCAA (Branched Chain Amino Acids.
ריכוז פחמימות נמוך.
חתך אופייני של חומצות אמינו (מ"ג) במנת הגשה (33 גרם)
חומצת אמינו | כמות |
חומצה גלוטמית | 4134 |
לאוצין | 2580 |
חומצה אספרטית | 2518 |
ליזין | 2145 |
תראונין | 1523 |
איזולאוצין | 1461 |
ולין | 1368 |
פרולין | 1306 |
אלנין | 1150 |
סרין | 1119 |
פניל אלנין | 808 |
טירוזין | 715 |
ציסטאין | 591 |
ארגינין | 560 |
מתיונין | 497 |
היסטדין | 466 |
גליצין | 435 |
טריפטופן | 404 |
סימון תזונתי | מנת הגשה 33 גרם | 100 גרם |
אנרגיה (קלוריות) | 136 | 412 |
חלבונים (גרם) | 24.8 | 75.1 |
פחמימות (גרם) | 3.5 | 10.7 |
סך שומנים (גרם) | 2.5 | 7.6 |
מתוכם חומצות שומן רוויות (גרם) | 1.1 | 3.4 |
חומצות שומן טראנס (גרם) | 0.5> | 0.5> |
כולסטרול (מ"ג) | 60 | 180 |
נתרן (מ"ג) | 106 | 323 |
רכיבים: 94% חלבון מי גבינה מרוכז, עוגיות טחונות, מתחלב (לציטין סויה), חומרי טעם וריח, ממתיק (E952, E955, E954), מונע התגיישות (E551).
מידע על אלרגנים: מכיל: גלוטן (חיטה, שעורה, שיבולת שועל), חלב, סויה, אגוז (שקד, מלך, לוז, קשיו, פקאן, קוקוס, ברזיל, ערמונים, מאקדמיה, צנובר, פיסטוק), ביצים ושומשום.
עלול להכיל: בוטנים, דגים, גלוטן (שיפון).
תכולה: 2.27 ק"ג
כשר חלבי- אבקת חלב נוכרי בהשגחת הרבנות ראש העין
דגם: | GS Sport |