עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
מי גבינה הינם תוצר לוואי של ייצור גבינה.
בתהליך הייצור של אבקת חלבון מי גבינה, מבודדים את החלבון ממי הגבינה בכדי להעלות משמעותית את ריכוזו.
תכולת השומן במי הגבינה נמוכה, בעוד שתכולת החלבון בו גבוהה ביותר.
זמינותו הביולוגית של חלבון מי הגבינה נחשבת לגבוהה ביותר.
חלבון מי הגבינה מהווה מקור מעולה לחומצות אמינו והוא מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו מסועפות- (BCAA (Branched Chain Amino Acids.
ריכוז פחמימות נמוך.
חתך אופייני של חומצות אמינו במנת הגשה (33 גרם):
חומצת אמינו | כמות |
חומצה גלוטמית | 4336 מ"ג |
לאוצין | 2706 מ"ג |
חומצה אספרטית | 2641 מ"ג |
ליזין | 2250 מ"ג |
תראונין | 1598 מ"ג |
איזולאוצין | 1532 מ"ג |
ולין | 1435 מ"ג |
פרולין | 1369 מ"ג |
אלנין | 1206 מ"ג |
סרין | 1174 מ"ג |
פניל- אלנין | 848 מ"ג |
טירוזין | 750 מ"ג |
ציסטאין | 619 מ"ג |
ארגינין | 587 מ"ג |
מתיונין | 522 מ"ג |
היסטדין | 489 מ"ג |
גליצין | 456 מ"ג |
טריפטופן | 424 מ"ג |
סימון תזונתי | מנת הגשה 33 גרם אבקה | 100 גרם אבקה |
אנרגיה (קלוריות) | 135 | 409 |
חלבונים (גרם) | 26 | 78.6 |
פחמימות (גרם) | 2.6 | 8 |
סך שומנים (גרם) | 2.3 | 6.9 |
מתוכם חומצות שומן רוויות (גרם) | 1 | 3 |
חומצות שומן טראנס (גרם) | 0.5> | 0.5> |
כולסטרול (מ"ג) | 62 | 188 |
נתרן (מ"ג) | 108 | 326 |
רכיבים: 98% חלבון מי גבינה מרוכז, מתחלב (לציטין סויה), חומרי טעם וריח, אבקת קקאו, ממתיקים (E952, E955, E954), מונע התגיישות (E551).
מידע על אלרגנים: מכיל: חלב וסויה.
עלול להכיל: חיטה- גלוטן וביצים.
תכולה: 2.27 ק"ג
כשר חלבי- חלב אבקת חלב נוכרי בהשגחת הרבנות ראש העין
דגם: | GS Sport |